tirsdag 12. februar 2008

Funnet: En eier.

Herregud.. Glemte jeg aa nevne hva som skjedde paa stedet der Dag og Bente bodde i Port Barton? De leide seg inn paa et av de finere stedene paa stranda og det virket bra. Eieren var en engelsk fyr, ikke spesielt blid men fasilitene var bra for aa si det saann. Men tror du ikke eieren plutselig blir sporlost borte etter noen dager. Og han tok med seg kassa. Og kokken og halve rengjoringspersonalet forsvant ogsaa.. Saa der var det rimelig kaos mens detstakkars gjennvaerende personalet gjorde sitt beste. Men det var No have i restauranten gjennom hele menyen en stund...
Men saa: Paa en brun pub i Puerto Princesa.. Tror du ikke vi finner'n der langt nede i barsetet med ei sot selskapspike. Stakkarn kjente jo vaart folge igjen da og ble rimelig lang i maska. vel vi mumlet ett eller annet og provde aa faa pinligheten av veien, eieren helte i seg olen og dro. Og man skulle jo tro det var det, men tror du ikke den forste vi motte paa manila flyplass var samme eier og selskapspike?? Hehe! hva er oddsen for saant a? Og enda viktigere hva gjorde han der?? Burde ikke han ha dratt tilbake til sitt eget sted?eller kanskje inneholdt kassa mer penger enn fornuft?

Jaja... Naa er vi uansett dratt til Davao. Snart bryllup. Imorgen moter vi GIna og Roger. STore Eivind har vaert daarlig noen dager men det kommer seg. Bra i morgen.
Jeg har gjort byen. Spist, faatt massage og shoppa. Livet er hardt dere....

Ingen kommentarer: