søndag 10. februar 2008

Puerto igjen...

Paradis kan fort bli det motsatte med litt vind og regn viste det seg. De siste dagene har det vaert vaerhardt i Port Barton og vi var vel igrunn litt vaerstrandet.. Legg til litt magetrobbel saa har du essensen de siste dagene.
Det er lett aa komme seg til Palawan men ikke like lett aa komme seg rundt her. Veiene er de verste noen av oss har kjort paa. Og vi ble tidlig forberedt paa at regn betyr ingen baat og ingen buss. Ingen muligheter for retrett altsaa.. Eivind fikk voksne tanker om helikopter, men..
Vi var lure og bestilte privatsjaaformed stor bil med gode seter og han kunne ta turen tilbake til Puerto P. Yes! Spor saa dype som selve bilen ingen hindring, men halveis paa turen blir det faktisk slutt paa strommen. Og vi maa ut aa dytte! Vi kommer igang og kan kjore videre, dog uten air-con og firehjulstrekk.. Vi kommer helt inn til byen, i et lyskryss og da vil selvsagt ikke bilen mer. vi maa ut aa dytte bilen inn til sida og tar trisykkel videre.. hurra.
Vi er altsaa i Puerto Princesa igjen, alle er glade, spesielt Eivind som har haap om aa se servitrusen igjen.. jeg bor paa samme rom som da jeg ble robbet snakk om aa utfordre skjebnen...

Ingen kommentarer: